Sojusz No Fear
daj jego koordy to może go poćiśniemy w 3 4 osoby ej ale ten typ jest do poćiśniecia bo ma razem z kumplem 22 sztuki czegoś co latato sam ma z 11 może 15 trzeba mu skana jebnąć
Ostatnio edytowany przez Moris (2007-12-12 19:27:19)
Narazie swój problem rozwiązałem ZWYCIĘSTWO Panowie można powiedzieć, wiecie że od jakiegoś czasu gnębił/napadał mnie ciągle ten oszołom the night wolves wczoraj zaatakował mnie po raz 7 ale sie przeliczył zdążyłem wyprodukować wyrzutnie rakiet i działko laserowe i rozwaliłem mu jego transportowca bo do tej pory latał cały czas beszczelnie bez osłony
i wyobrażcie sobie że sie ostro wkurzył chyba bo napisał mi "małą wiązanke" bluźnierstw poskarżyłem sie na niego do operatorów gry i dziś rano patrze a gość ma zablokowane konto
Pozdro.
Ładnie mrek wtasnie tak trzeba sie pokolei zajac kolesiami co nam zagrazaja w kupie mamy wieksza szanse. Mnie jedzie od wczoraj koles "emerytowana lama" o kordach 3.316.12 pisal mi ze zjedzie pokolei nasz sojusz. Jest na 440 miejscu. Ma 4CM i 3 transportery aktualnie. Trzeba sie zgadac i najechac na niego nim zniszczy mnie i gracza Serpinti. Pozdrawiam i mysle ze ktos sie tym zajmnie.
Ostatnio edytowany przez adammo86 (2007-12-13 11:03:26)
chętnie bym pomógł ale nie mam czym a po za tym ten moj oszołom jak sprawdzilem ma niestety konto zablokowane tylko na 24h wiec ciekawe co będzie jutro
narazie buduje obrone
wiec moja propozycja byla by taka by go najechac w takim sqadzie jacaq, Pumba, Dawoz i ja no chyba ze ktos ma tez ochote zjechac typka A tak apropo to moje GG 3972542. Czekam na odpowiedz czy sie zgadzacie. Trza se pomagac - dzis wy pomozecie mi jutro ja wam
Napiszcie na forum.
Ostatnio edytowany przez adammo86 (2007-12-13 19:19:27)